Flamco Xstream inteligentni ločevalniki zraka in nečistoč
  • Home
  • Flamco xstream inteligentni ločevalniki zraka in nečistoč

Ločevalniki zraka in nečistoč.

header1xstream

Inteligentna inovacija za ogrevalne inštalacije. Z ekstremnim učinkom.

Flamco XStream Clean

Ločevanje nečistoč

Manj obrabe in manj vzdrževanja

The Flamco XStream Clean zagotavlja optimalno ločevanje nečistoč in magnetnih delcev. Rezultat: manj izgub toplote, manj obrabe, manj vzdrževanja in ogrevalni sistem z daljšo življenjsko dobo.

Flamco XStream Vent

Ločevanje zraka

Večje udobje, večja učinkovitost

Flamco XStream Vent zagotavlja hitro in učinkovito ločevanje zraka v inštalaciji.
Rezultat: več udobja, manj korozije, manj neželjenih hrupov in večja učinkovitost ogrevalnih sistemov.

Flamco XStream Vent-Clean

Ločevanje zraka in nečistoč

Učinkovita kombinacija

Flamco XStream Vent-Clean idealna rešitev v inštalacijah, kjer ni veliko prostora.

xstreamp2

Integrirana izolacija preprečuje toplotne izgube

Toplotne izgube bi morale biti v čimvečji meri izločene iz inštalacij. Toplota, ki se izloči skozi cevi in dodatke ni toplota, ki bi ogrevala sobe. To je izgubljena energija in zaradi tega mora centralni ogrevalni kotel delovati nepotrebno več. Flamco XStream je dobavljen z integriranim izolacijskim plaščem, ki zagotavlja minimalne izgube energije.

Inštalacija 100% enostavna

Flamco XStream je opremljen z enim 360 stopinj vrtljivim priključkom. To omogoča montažo na horizontalne, vertikalne ali diagonalne linije. Pri montaži ni potrebno paziti na smer pretoka, kar preprečujem možnost napak.

Flamco XStream ločevalniki zraka in nečistoč so na voljo v treh kombinacijah:

  • notranji navoj
  • kompresijske spojke
  • ravni tesnilni zunanji navoj (za kompaktno in hitro instalacijo v obstoječe sisteme).

Zahvaljujoč servisnem indikatorju ni več potrebe po označevanju z nalepkami.

Integrirani servisni indikator prikazuje kdaj je bil Flamco XStream nazadnje očiščen. Z Flamco XStream Vent pa prikazuje kdaje je bil sistem nazadnje, v načinu MAX, odzračen. Zahvaljujoč servisnem indikatorju za zunanje servisne oznake ni več potrebe.

Inteligentna magnetna funkcija

Zahvaljujoč močnemu notranjemu magnetu so Flamco XStream Clean in VentClean učinkoviti pri odstranjevanju magnetnih delcev iz sistema. Magnet v Flamco XStrem je zasnovan, da ustvari optimalno magnetno polje, ki ujame tudi najmanjše magnetne delce.

ECO NAČIN

V ECO načinu delovanja je del sistemske vode speljan (delni pretok) skozi Flamco XStream. Ta pozicija ima nizko upornost  in padec tlaka. Prednost tega je, da je potrebno črpalki v inštalaciji delati manj. Zrak, nečistoče in magnetni delci so v tej poziciji ujeti energijsko učinkovito.

Unikatni ECO/MAX način delovanja

 


ecomax

Garancija 15 let.


GARANCIJAXSTREAM

MAX NAČIN

MAX način delovanja je uporabljen primarno pri zagonu sistema. V tem poziciji je vsa sistemska voda speljana skozi Flamco XStream. Prednost tega je, da so vsi delci zraka, nečistoč in magnetita ujeti izjemno hitro. To dovoljuje, da inštalacija hitro deluja na udobnem in energijsko učinkovitem nivoju.

Pustite se presenetiti
Flamco XStream!

Velik korak naprej

Kakovostno odstranjevanje zraka in nečistoč je nujnost za dober in učinkovit ogrevalni sistem. Naša nova generacija ločevalnikov zraka in nečistoč predstavlja velik korak naprej. Flamco XStream z zagotovljeno zmanjšano porabo energije in svetovno vodilno učinkovitostjo znatno podaljša življenjsko dobo vašega ogrevalnega sistema.

Učinkovitost zbiranja nečistoč in zraka (mikro mehurčki)

Pri zbiranju zraka in nečistoč (nemagnetnih delcev) ima Flamco XStream v ECO načinu delovanja hitrejši in boljši nivo zbiranja v primerjavi z konkurenčnimi zbiralniki zraka in nečistoč z magnetom.

100% (100 gramov) magnetita je v celoti ločeno. Od te točke dalje se ločujejo samo še ne-magnetni delci.

Merilna metoda overjena z Deltares-om (protokol 1207599-000), Dimenzija 1”. v = 1,5 m/s, 600 gram silika delci (velikost = 40-70 μm), 100 gram magnetita (velikost = 10-60 μm).

Do 60% bolj učinkovita porazdelitev toplote.

Z XStream.


Brez XStream.

xstreamp5
CroatiaSlovenia